top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Året i bilder

När jag var 13 år fyllde min morbror John 50 år. På hans kalas sade en annan av mina morbröder som var 60 år att tiden fram till 50 går ganska långsamt men efter det rusar det på med väldig fart. Jag minns hur jag tänkte att det spelar väl ingen roll, man är ju gammal då. Nu sitter jag här och är över 50 år och tiden rusar med våldsam fart och det spelar roll för det är så mycket jag vill göra och uppleva.

2019 gick mycket i arbetets tecken för mig med många nya arbetsuppgifter och periodvis väldigt mycket att göra. Hösten har varit bättre och jag har kommit igång med mitt mönsterplanerade.

Jag har också börjat sälja mina varor i Gulahuset, roligt att träffa kunder:)

Jag har inte fotograferat mycket i år märker jag när jag går igenom bilder till detta inlägg. Här kommer i alla fall ett kollage med ditt och datt.
60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page