top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Året som gått del 2

Här kommer del två av året som gått, första delen hittar du här.

Sommaren kom med semester då jag var en sväng till Tallinn, deltog i en spånads-kurs, åt tårta på Farmors Café på Högsåra och njöt av att simma i havet. På hösten deltog jag i två stickläger vilka var rena terapin, lärde mig tälja virknålar med Molla Mills och hade pop-up-försäljning med Ulrike by AnkiCafé Schjerfbeck. Jag hittade nya utfärdsmål (Latokartanon koski). Sommaren och hösten kändes nästan normala efter den helt nedstängda coronavåren. Ända tills just innan jul, nu är allt stängt igen men det gör inte så väldigt mycket, jag trivs av att kura i soffan med mina stickningar.53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page