top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Året som gick

Den största njutningen under året har faktiskt varit vinterbadandet. Helt tydligt behövde jag ta mig an en utmaning. De senaste två året i coronans skugga har gjort livet instängt, lite osäkert och det har varit lätt att låta bli sådant som gjort att jag mått bra. Därför har vinterbadandet behövts; jag har ett mål (vinterbada 3 gånger/vecka) och dessutom mår jag bra av det, både fysiskt och psykiskt.


Annat roligt under året var Kungsen8 Pop-up gänget jag lärde känna. Trots att jag inte alls tänkte hänga med i någon butik till jul är jag ändå tacksam att jag gjorde det. Och imponerad hur dragarna av projektet fick allt planerat och fixat på ett par veckor.


Det mindre roliga under året var att det har varit för mycket jobb och ett par dödsfall som gett lite annat perspektiv på livet.


Vad har jag för förväntningar på år 2022? Jag ska gör ett allvarligt försök att uppfylla en dröm (som jag inte tänker avslöja just nu i alla fall) och jag ska bättre ta hand om min fysiska hälsa. Det har varit för enkelt att krypa upp i soffan det senaste året.


Här kommer en bild från dagens vinterbad, solen sken och kändes nästan varm (vilket gjorde att vattnet kändes extra kallt:)).


52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page