top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Hangö


Den som har läst min förra blogg (hannasbokhandel.blogspot.fi) vet att jag är förtjust i Hangö. Jag skulle kunna tänka mig att bo där. Det är havet som lockar.Härom dagen var jag med min syster och systerdotter till Hangö på glass (det hör till sommaren, glassen är godare i Hangö). Det var en förskräckligt lång kö till den "riktiga" glasskiosken (vid Frihetsmonumentet) och vi hade inte lust att stå och vänta. Därför blev det lite omväxling och frusen yoghurt istället och det var inte tokigt alls. Sedan promenerade vi längs med stränderna och försökte få min systers hundar att doppa tassarna i havet men det var svårt. Det var sk-kallt i vattnet, mina fötter domnade bort när jag blötte tårna en stund. Men det är så det ska vara i Hangö.


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page