top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Åter till vardagen


Det blev ett oplanerat uppehåll i bloggen, tiden bara rann iväg. Nu blir det annat, jag är på jobb igen och en något slags vardag har börjat på gott och ont. Det gör mig gott med struktur på dagarna men jag ser med fasa fram emot hösten, det är alltid den tid då det är mest bråttom och stressigt. Men jag överlever väl.

Studierna till textilartesan börjar inom ett par veckor. Det blir roligt och de är en sådan viktig motvikt till det byråkratiska arbetet jag har.

Jag har knappt alls varit i skolan under sommaren men jag tänker att jag behövt uppehåll och vila. På fredag är jag tjänstledig och då har jag tänkt väva på min pläd igen. Den ser ut såhär när den är solvad, jag har kommit längre än så här!

Ränderna i ränningen (varpen) och ränder i inslagen är växtfärgat garn, det övriga är vitt ullgarn jag köpt av en bekant som har egna får. Mera bilder kommer bara jag vävt lite till.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page