top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Åska!


Vilket åskväder det var igår! Ändå hade vi inte alls i vår landsända lika starka vindar som i huvudstadstrakten. Jag gillar åska och är inte rädd och igår var det en ren lättnad, det var alldeles för varmt och kvalmigt för min smak.

Imorgon är det vardag igen, inget vidare men det går nog bara jag kommer igång. Jag har just bokat en resa till Tallinn för att införskaffa garn och annat i handarbetsväg. Det finns en affär som säljer allt och jag menar precis allt i handarbetsväg, dvs Karnaluks. Jag har varit där en gång men hade alldeles för kort tid på mig att gå och känna på alla garner (jo, man måste känna:)) Det finns nog mycket trevligt som händer under hösten också. Snart börjar undervisningen igen och det väntar jag på.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page