top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Webshop på kommade


Jag har hållit på hela kvällen med att försöka organisera min kommande webshop. Inte så enkelt men oj vad roligt! Till att börja med kommer det finnas lite garn som jag färgat med olika växtmaterial men småningom kommer den att utvidgas med annat. Jag har många planer men måste lite sortera dem och fokusera.

Än så länge är garnerna olika märken och sorter men det beror på att jag inte haft stor startpeng utan fått samla ihop det material jag haft från förr och det jag kommit över till ett rimligt pris. Jag har ändå lärt mig massor redan, innan jag ens startar webshopen, hur jag ska tänka och hur jag ska färga att det inte blir alldeles för rörigt eller "råddigt".

Här kommer ett smakprov på garner:


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page