top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Stickläger på Labbnäs


Härom veckan när jag hade migrän och tyckte synd om mig själv hittade jag en annons om ett stickläger i Labbnäs (Dragsfjärd). Den kom som en skänk från ovan! Åbolands svenska Marthadistrikt var arrangör så det kunde ju inte bli dålig mat i alla fall, tänkte jag.

Senaste fredag körde jag till Labbnäs semesterhem i Dragsfjärd, där jag fick ett underbart litet rum med en blå trasmatta, tapeter med blåa rosor och utsikt över Dragsfjärden. Maten var helt galet god (jag förstår inte hur jag ska överleva med storköksmat i fortsättningen...) med mycket närproducerade råvaror.

Sällskapet var hur trevligt som helst (stickgalningar är alltid trevliga), det var lagom med program och på alla sätt som jag hoppades det skulle bli. Jag fick ett välbehövligt avbrott från vardagen och ny inspiration och lite extra energi. Jag kommer definitivt att åka på nytt om det ordnas!

(De tre sista bilderna är tagna med telefonen så kvaliteten är därefter.)


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page