top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Växtfärgade halsdukar


I textilartesan studierna i Axxell hade vi en kurs i serietillverkning i höstas. Fem likadana produkter skulle tillverkas. Förstås använde jag mitt växtfärgade garn, en massa rester jag inte visste vad jag skulle göra med.

Det blev maskinstickadeyllehalsdukar som är långa och varma, man får den två eller tre varv kring halsen. Ganska nöjd blev jag sist och slutligen. Jag trodde att det skulle bli en enkel match men en tji fick jag. Tiden höll på att ta slut och slutfinichen blev inte den bästa. Använda dem skulle jag definitivt göra. Jag ska ännu ånga dem lite så de blir bättre i kanterna.

Jag kommer att sälja dem på Axxells Julmarknad 16-17.12.2017 (Välkommen dit!).

Jag agerade själv som fotomodell men jag måste nog öva lite, jag har ett mycket spänt drag kring munnen:) Och tröjan har blivit lite väl stor, den är i flitig använding.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page