top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Trött men visare


Vilket veckoslut! Jag har stått på Överbys julmarknad hela veckoslutet och är så trött. Och trots att det inte kom in väldigt mycket pengar är jag nöjd ändå för jag har lärt mig massor. Det jag tyckte mest om under veckoslutet var när någon hade köpt något av mig och berättat det åt någon annan som sökte upp mig för att köpa samma sak. Och det gjorde ingenting att det gällde läppomada för 3 euro. Jag blev bara glad över att ryktet gått.

Och roligt hade vi som åkte tillsammans i min lilla bil som var knökfull med saker dit och tack och lov lite (lite) mindre saker tillbaka:) Vi funderade nästan hela vägen hem idag vad vi kan förbättra till nästa gång för det ska bli flera gånger! Inte ens jag skulle ha trott att jag skulle tycka om att sälja på marknad så här mycket.

Fotografera hann jag inte just alls. Men här kommer några bilder från telefon. Mitt bord är det med linneduk och ett blått tyg ped priplor på (det är linneväskor med ett fiskmönster påtryckt, de kommer i webshopen så småningom).


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page