top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Lite för mycket


Jag har varit väldigt okoncentrerade de sista veckorna och bloggen har blivit bortglömd, men jag skyller det på jobbytet. I förrgår var det avskedskaffe på det gamla jobbet. Det känns både ledsamt att lämna ett ställe där jag varit 28 år (tänk att jag är så gammal att jag hunnit vara så länge på samma arbetsplats) och bra. Jag lämnar byråkrati och börjar jobba mera med och för människor och det ser jag fram emot.

Nu har jag semester knappt två veckor. Det gör säkert gott med ett andningshål. Jag kommer att vara mycket på skolan och väva. Där njuter jag att vara. Jag önskar att hantverket i grupp skulle fortsätta på något sätt efter skolan slutar, om inte annat så ett gemensamt arbetsutrymme eller en vävstol att hyra eller någonting. Det finns planer på en fortsättning men inget konkret ännu.


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page