top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Tvätthandske SKRUBBA


Vilken tid det tar att fundera ut nya produkter men nu har jag en klar och som jag kommer lägga i webshopen under nästa vecka. Det är fråga om en tvätthandske/vante, stickad i bomull och jute- alternativt linnesnöre. Jag började funera på detta redan i vintras och i början mars startade arbetet på modeller, storlek, material, färger, teknik. Och jag kämpade för det trasslade och trasslade, maskorna trillade hit och dit. Men till sist lyckades det och nu är jag riktigt nöjd. Skön är det att använda, den blir fort torr och är snygg (i mina ögon i alla fall).

Igår var det tvätthandskens elddop på markanden i Överby (Esbo). Många var intresserade och det är jag glad för, en (1) sålde jag. Inte blir man rik på att vara hantverkare... Men roligt hade jag igen.


60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page