top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Klädshopping?!


Jag hade en timme över idag i Helsingfors innan tåget gick hem och passade på att titta in i ett par klädbutiker. Jag längtade efter något nytt men allt jag tog i var dåligt sytt, obehagligt material (polyester) eller både och. Istället vandrade jag vidare till tygbutiken ifall jag skulle göra bättre fynd där. Inte idag men jag trivs i allmänhet mycket bättre i en tyg- eller garnbutik än i klädbutiker. Antagligen har artesanstudierna gjort mig mera medveten om kvalitet och material vilket jag är glad över. Dessutom har mitt klädshoppingbehov minskat radikalt. Jag undviker impulsköp utan planerar och funderar vad jag behöver och utgår från det. Jag märker hur präktig jag låter men då är det så då:)


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page