top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Tiden rusar på


Tiden rusar på och jag hinner inte riktigt med. Jag ordnat med mitt första riktiga hantverkarsamarbete. Mitt växtfärgade garn kommer snart till en riktig affär. Det ska bli så roligt! Jag berättar mera när allt är klart.

Förutom detta har jag sytt bamburondeller (istället för bomullsrondeller man använder när man torkar ansikte med ansiktsvatten), jag har stickat disktrasor, färgat garn, simmat, firat min pappa som fyller 80 år, fotograferat produkter och varit på mitt vanliga jobb. Allt jag syr och stickar kommer snart i webshopen. Den ska jag skaka liv i under min semester. Men jag måste vila också, och framförallt dricka mindre kaffe. Min mage protesterar vilt just nu, den vill ha lugn och ro så det blir kamomillte ikväll.

För att få balans lyssnar jag ofta på Pat Metheny Group, musik från 1980- och 1990-talen. Bästa musiken just nu är Always and Forever med Toots Thielemans. Jag ryser när jag hör denna, varje gång.


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page