top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Vilken bra fredag kväll


Vilken bra fredag kväll det blev. Först på bio och för att se "Nothing Like a Dame" som var alldeles underbar. Jag fick vara tillsammans med Dame Judi Dench, Dame Joan Plowright, Dame Maggie Smith, Dame Eileen Atkins och höra skvaller, livsvisdom, historia och en massa fnitter. Jag hoppas jag är lika bitsk, finurlig, rolig, allvarsam som de när jag är kring 90 år. Och jag hoppas jag har väninnor jag kan låna en hörapparat av om jag tappar min och att vi alla tillsammans har åtminstone tre friska ögon (och det har jag!).

Som grädden på moset ikväll hade Lidl nygräddade ekologiska havrehjärtan (mitt favoritbröd!) så nu doftar det nybakat bröd hemma hos mig.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page