top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Veckorna som gått


"Alla" skriver att tiden rusar men det gör den. Kanske det blir bättre efter nyår (ha, ha!).

I alla fall, dagen efter självständighetsdagen hade jag en dag ledig och fick lite andrum. På själva självständighetsdagen körde jag till Hangö, det var ganska vackert väder. Jag var ändå inte längre där för jag var för tunt klädd och blev kall.

På fredagen åkte jag till Helsingfors, det var länge sedan jag varit där i enbart nöjesärenden. Det var ganska behagligt att strosa omkring och inte stressa. Jag köpte just ingenting men det var inte därför jag for dit heller.

Efter ledigheten flyttade vi till nyrenoverat hus på jobbet så det var allmän yrsel men det lägger sig så småningom. Nu försöker jag förbereda mig för julen. Helst vill jag bara vara.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page