top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Året som gått


Detta var året då jag bytte jobb efter nästan 30 år på det förra stället. Det var ett bra beslut, min migrän har försvunnit (jag har haft migrän en enda gång på nya jobbet medan jag kunde ha tre gånger i veckan tidigare), redan det gjorde det värt den stora omställningen det ändå var med ny arbetsplats. Förstås saknar jag många arbetskamrater och jag saknar alla goda skratt men jag har haft turen att få nya bra arbetskamrater och många nya goda skratt.

Detta var året då jag blev textilartesan. Det har också gjort mig gott. Jag önskar bara mera tid för hantverkande.

Detta var året då jag misskötte min kropp och mitt hushåll. Det borde bli en förändring men jag vet inte, får se... Jag tänker inte ta stress över det, det har jag slutat med.

Får se vad det nya året för med sig. När jag var yngre hade jag ren ångest över nytt år; det gamla kändes tryggt medan det nya var fullt av det okända och det var skrämmande. Det har jag också slutat med, det är så himla skönt att bli äldre för ett nytt år är inte mycket att bry sig om. Det ger mig bara tillfälle att knarka Netflix-serier i lugn och ro tillsammans med en stickning och tända ljus.

Gott Nytt År!!


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page