top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Förbenade Netflix!


Jag har blivit fast i Netflix och jag tycker inte om det. Det började under julen då ingenting kom på TV:n (jag hade klarat mig bra utan Netflix tills dess!!!). Jag strecktittade på "House of Cards" tills jag hade amerikansk politik upp i halsen men jag fick i alla fall schal stickad under tiden. Efter det kom "The Crown" och jag stickade lite till. Sedan "Friends"och "The Good Wife". Nu har jag ingen aning vad som händer i världen när jag inte ser på nyheterna eller aktualitetsprogram. Oj, nej, oj nej, det var inte såhär det skulle gå!!!! Inte kan jag uppdatera bloggen heller för datorn är upptagen med Netflix. Jag måste göra något radikalt, kanske avinstallera Netflix? Eller ha skärmtid? Jag vill ha mitt gamla liv tillbaka!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page