top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Ett år har gått


För ett år sedan bytte jag jobb och de var av de bästa beslut jag gjort på länge. Arbetsuppgifterna blev inte som jag trodde av olika orsaker men jag jag fått annat istället. Som att organisera allt praktiskt arbete inför riksdags- och Europaparlamentsvalen. Spännande värre och intressant. Dessutom ska ett nytt IT system tas i bruk inom stadens administration och det är en arbetsuppgift jag inte trodde jag skulle göra igen.

Migränen är försvunnen och när jag går hem funderar jag knappt på jobbet utan börjar planera något handarbete istället. Det är så himla skönt! Tänkt att det löste sig och jag trivs igen med det jag gör. Ibland måste man hoppa ut i det okända, det lönar sig trots att det känns obekvämt och skrämmande.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page