top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Botaniska trädgården i Runsala


Mamma, min systerdotter Ida och jag hälsade på min kusins flicka och hennes pojkvän i Åbo. Vi drack kaffe och åt gott på Botaniska trädgården i Runsala. Ida tog hand om kameran och det fick hon gärna, det var bara roligt att upptäcka vad hon såg genom kameralinsen. Jag har bara redigerat bilderna lite, ungefär på samma sätt jag gör med mina egna bilder.

Botaniska trädgårdar är alltid värda besök oberoende i vilken stad de ligger. De är alltid lika intressanta. Man borde besöka dem flera gånger under året för allt blommar ju olika tider. Nu kom vi för sent till pionernas blomning men det skulle jag vilja uppleva. Just nu var bl.a. näckrosorna fina.

Det är skönt att vandra omkring i en trädgård; dofta på örter, kolla in olika färgningsväxter (oj vad jag var sugen på att klippa ner diverse växter och lägga i grytan!!), klämma lite på fröställningar, njuta av blomsterprakten. Det är en dag att minnas i vinter.

Självisk som jag är har jag bara mig själv på bild:) (Säkert kulle de andra ställa upp på bild men jag glömde fråga...)


30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page