top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Växter blir färg


Det är växtfärgningsveckoslut på gång. Vi har stått i röken och rört i grytor, beundrat färger och pausat med kaffe och mycket prat. Imorgon bitti ska vi se vad resultatet blir, garnet ligger och drar åt sig färg över natten.

Denna gång har vi renfana (torkade blommor), vinranka, vissnade liljekonvaljblad, ljung, gullris, "röda svampar" (olika röda och giftiga spindlingar och skivlingar) och morotsblast.

Jag är alldeles trött i kroppen efter en sådan här dag, röklukt har jag i näsan trots att jag duschat och kläderna är ute på vädring. Hostar gör jag också, det är kanske inte den bästa hobbyn för en med astma. Lite får man väl lida.'Imorgon visar jag resultatet.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page