top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Växtfärgade plädar


Reklam för egna varor!

Veckorna trillar förbi i en väldig fart. Vi håller på att ta i bruk ett nytt dokumenthanteringsprogram på jobbet och jag ar hållit ganska mycket i trådarna. Det har egentligen varit riktigt roligt men jag har kommit hem och slängt mig i soffan om kvällarna som en urvriden trasa. Nu har läget lite lugnat sig och jag har ork till annat. Som att äntligen fått mina plädar klara; den röda och den gula. Den blå finns redan till försäljning i Gula Huset i Ekenäs. Jag vävde dem redan i våras men sista finputsen och fransknytningen har tagit tid... Jag är nöjd och skulle gärna hålla dem själv men jag kan inte ha hur många plädar som helst heller. De är vävda i 100 % ull och bindningen kallas för korskypert eller gåsöga.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page