top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Jag väntar på Mässan


Jag väntar på Mässan med stort M i Tammerfors i nästa vecka, dvs Hantverksmässan. Där kan jag gå och klämma på garner och peta på tyger i TIMMAR. Himmelriket. Det är så trevligt att få nörda ner sig helt och hållet i sällskap av andra likasinnade. Alla har klätt sig i något vackert stickat eller sytt. En inspirationsgryta. Dessutom ska vi åka buss vilket är bekvämt för det går att sova på hemvägen, för utmattad blir jag. Det är en nackdel, att det är utmattade på grund av mängden människor, det är ganska trångt och varmt. Dyrt att äta och långa köer. Annars klagar jag inte. Jag har sparat pengar och inte köpt något garn på flera veckor att jag kan spendera lite extra.

Nedan är lite suddiga bilder från år 2017 (ifjol missade jag mässan för jag skulle på en föreställning med Mark Levengood istället vilket också var trevligt).

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page