top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Den röda tråden

Äntligen har jag fått mönstret till min Röda tråden-sjal klart och den finns uppladdad i Ravelry. Det är lika roligt varje gång att få ett projekt såhär långt. Flera är på kommande men får se hur det blir under hösten, jobbvardagen börjar.


I alla fall, sjalen har jag stickat i Pirtin kehräämös kamgarn (finländsk fårull) och växtfärgade restgarner jag inte visste vad jag skulle ha till. Kamgarnet var alldeles ljuvligt att sticka med och inspirerade mig att hålla utkik efter andra inhemska garner. Det finns en hel del har jag märkt och det är så roligt. Varför gå över år efter vatten när det finns finska får som har väldigt fin och mjuk ull. Används den inte kastas den bort och det är ett väldigt slöseri.

Förstås kan man sticka den i annat garn också men har man inte testat inhemsk ull, prova!

(Detta var alltså lite reklam över vad jag håller på med.)


74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page