top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Det är ganska bra ändå.

Det har varit en tung höst för det känns som om coronan aldrig försvinner någonstans. Det var lite lättare restriktioner ett tag, folk kom till jobbet och det var roligt! Sedan ökade smittorna våldsamt igen och nästan alla for hem och jobbade därifrån och det blev tomt och tyst.

Klart allt detta går, jag har det bra, ingen i min närhet är allvarligt sjuk men det är så fruktansvärt tröttsamt att måsta ta hänsyn till coronan hela tiden. Jag vill inte att den ska styra mitt liv.

Nåja, slutgnällt. Ikväll blir det pepparkaksdeg, imorgon pepparkaksbakning. Lasagnen är i ugnen. Jag ska ut i skogen på promenad, solen skiner. Det är ganska bra ändå.


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page