top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

En alldeles underbar kväll

Värmen har definitivt kommit men det har ännu inte blivit obehagligt varmt. Det är bara alldeles ljuvligt. I synnerhet kvällarna är sköna. Igår satt jag på balkongen hela kvällen, stickade och lyssnade på Tove Janssons uppläsning av Farlig midsommar. Lyssna på den om det bara är möjligt, den finns på svenska Yles Arena.

Det blev lite svalt vid 21.30-tiden men jag svepte min alpacka sjal om mig och

I kväll fortsätter jag samma syssla men har bytt till en podd, Anna och Clara syr och stickar. En väldigt bra podd för en som syr och stickar.

Om vädret fortsätter och det blir inte alldeles för varmt kommer detta vara min favoritsyssla i sommar.


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page