top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

En lördagkväll när livet stannat upp

Det brinner/brann ett radhus 100 m från där jag bor. Hela huslängan förstördes. Istället för att ansluta mig till folkvandringen med nyfikna körde jag till Källviken/Dagmarsparken för att slippa röken. Jag har astma och börjar bara hosta. När jag kom hem var läget mycket bättre.


Det blåste hårt så alla mina foton från Källviken blev oskarpa. Ja, ja, ja vet att man inte ska skylla på förhållandena men jag är en amatörfotograf. Fotot nedan är för ett par år sedan men skogsstjärnorna blommar nu och jag tycker de är vackra, därför blev det en sådan från arkivet istället för en "färsk".


Det är förfärligt vad jag fått dålig kondition under våren. Den var ingenting att skryta med förr men nu är den rent i botten. Det kändes i ben och lungor att gå upp och ner för backarna i Källviken. De tre senaste månaderna har jag varit vid mitt skrivbord på jobbet eller i soffan hemma. Det var som om hela livet stannade upp, jag gick inte ens ut och rörde på mig. Hoppas jag kan ta mig i kragen nu när corona-läget har normaliserat sig lite.


109 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comentarios


bottom of page