top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

En väska till

I höstas köpte jag currygult vaxat tyg och planerade att dy en ryggsäck. Den har inte blivit av utan istället en projektväska (som jag visar en annan dag) och en liten axelväska.

Axelväskan är enklast möjliga modell, en "påse" där jag fäst axelremmen lite ovanför mitten på ena sidan vilket gör att övre delen av påsen kan vikas som ett lock.

Axelremmen är gjort av linne, fodret är en restbit jag hade hemma. Jag tror att denna blir en ny favorit och jag ska sy i flera färger.

Tyget är från Merchant and Mills men jag minns inte om jag beställt det direkt därifrån (Merchant and Mills har fina kvalitetstyger, jag har ett par linneklänningar med tyg därifrån). Det går också att köpa via Materials i Helsingfors. Tyget kostar 38 € metern men å andra sidan får man många väskor på 1 meter (eller så köper man bara ½ meter). En väska som liknar min (jo jag har inspirerats av den) får man köpa från Materials.


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comentarios


bottom of page