top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Expert på prokrastinering

Jag har blivit expert på prokrastinering under denna vår, alltså att skjuta upp saker jag borde göra. Prokrastinering låter bättre, nästan som en sjukdom jag inte kan göra något åt.

Jag skjuter upp att tvätta, städa, skriva blogg, betala räkningar, gå ut och gå, läsa böcker, vattna blommor, stryka kläder, ja, allt annat förutom att sticka. Mitt myckna stickande har gjort att jag har fått tennisarmbåge. Suck. Kanske den skulle bli bättre om jag skulle ta itu med det jag skjutit upp.

Kanske det blir bättre sedan någongång eller så inte. Nu ska jag i alla fall hänga mitt täcke på balkongen för vädring att det är skönt och svalt när jag ska sova.18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page