top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Förändring

Jag hade förmånen att lyssna på Erika Åbergs föreläsning om inspiration. Den hörde till de bättre föreläsningarna jag varit med om och av de vackraste, hon hade så fina fotografier hon illustrerade föreläsningen med.

Sporrad av vad Erika berättade har jag fått upp ögonen för min omgivning och ser den igen. Jag har tyckt att allt är samma hela tiden och ingen förändring sker. Erika uppmuntrade till dokumentera, via text, bild, illustrationer, för att kunna se förändringen, både vad som händer runt omkring en och vad som händer i ens hantverk. Då blir det tydligt att det sker en utveckling hela tiden.

Jag rör mig ofta på samma ställen och nu ska jag dokumentera förändringen, fotografier från samma ställe flera gånger längs året.

En av mina favoritvyer är backen ner mot Källvikens strand. Den är mitt nya mål. Det gäller att se förändringen.


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page