top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Förändring

Denhär hösten längtar efter förändring, jag vet bara inte hurudan. Det är säkert något slags post-corona syndrom (nog för att coronan inte verkar försvinna någonstans). Det mesta har gått på sparlåga de senaste snart två åren. Trots det stillastående livet har ändå mycket förändrats; jag blir äldre med allt det innebär, människor i min närhet har fötts och dött, årstiderna byter, träden växer, ...


Jag vet inte ens vad jag längtar efter, det skulle vara lättare om jag visste. Kanske vill jag lära mig något nytt, utmana mig själv. Oftast brukar nya möjligheter öppna sig bara jag håller utkik efter dem.


Fotografierna till bildspelet nedan har jag tagit det senaste året, samma ställe olika årstider. Det gjorde jag för att påminna mig själv om att allt förändras hela tiden, det går bara så långsamt ibland att jag inte märker det (klicka på pilen i vänster och höger kant).


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page