top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Första maj

Det blev lite väl lugn valborg och idag slog rastlösheten till. Jag körde till Fiskars och vandrade runt en stund. Där var inte många människor men ett café spelade högt M.A. Numminens musik så de försökte kanske få lite stämning i byn. Narcisserna på en gångbro, doftade så starkt att halsen snörpte ihop sig.

När jag var tillbaka i Ekenäs gick jag en runda på Ramsholmen. Den är absolut som bäst nu, jag kan inte få nog av vyerna. Det är ett nöje att fotografera där, i synnerhet när vädret var mulet och det inte blir skarpa skuggor. Jag märkte dock att av de vitsippor jag fotograferat var många påtuggade och hade halva kronblad. Ingenting är perfekt och tack och lov för det.30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comments


bottom of page