top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Första semesterdagen

Första semesterdagen började med fotvård och det var väldigt skönt! Ibland måste man unna sig något (om man har råd). Nu har jag mjuka och fina fötter åtminstone en tid.

På eftermiddagen har jag städat och trots att jag inte velat inse det så borde jag inte låta det bli så dammigt som det var. Jag hostade så att lungorna höll på att komma ut och nu är jag täppt i näsan att jag får inte luft. Jag bara inte tål att städa men jag ska försöka göra mig av med saker så kanske det går lättare sedan. Idag har jag slängt två säckar och en byrå, ett bord och en symaskin ska säljas. Jag har tänkt på det länge men inte fått det gjort.

Imorgon ska jag tvätta och hoppas det inte regnar.


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page