top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Hantverksmässa

Hantverksmässan i Gamla hamnen i Helsingfors är alltid värt ett besök. Redan på tågstationen i Karis träffade jag på andra som skulle till samma ställe. Och väl där såg jag flera bekanta, bl.a. Anki från UllrikebyAnki. Hon har färgat vackra garner!

Som vanligt kom jag hem med några härvor (denna gång alpackagarn från Mathildedal) och annat smått och gott. Av alpackagarnet ska jag sticka sjalen Skymning designad av Sofia Kammeborn. Jag började sticka den av annat garn senaste sommar men det kändes inte bra, men nu tror jag att det blir så gott som perfekt. Garnet var asdyrt men väl värt pengarna. Det kommer snart bilder.

Efter att ha traskat omkring några timmar blir min rygg stel och huvud är trött av alla intryck. Väl hemma lade jag mig på soffan och somnade (nästan), mycket skönt!

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page