top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Hur kan det bli så?

Hur kan alltid bli så att jag aldrig har lämpligt garn? Och har jag lämpligt garn har jag för lite att det inte räcker till det jag vill sticka. Eller så har jag för mycket att det blir en aning kvar som inte räcker till något.

Med andra ord finns det alltid orsak att köpa mera garn, eller färga lite till. Ifall det efter nästa projekt (eller efter följande efter det) kanske eventuellt mot förmodan skulle gå jämnt ut. Fast det skulle vara alldeles förskräckligt, blir jag utan garn kommer jag att försmäkta. Det är alltså för mig egen överlevnads skull jag måste ha ett ordentligt lager garn att det aldrig tar slut.


(Nedan är mitt senaste köp, ett entrådigt ullgarn från Ölands ullcentrum. Det ska bli en sjal jag håller på att planera.)


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page