top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Karantän

Senaste vecka var jag några dagar i coronakarantän. Jag hade blivit exponerad för coronaviruset och fick bara vara hemma eller röra mig ute med den jag bor med vilket betydde mig själv. Nå, jag led inte av karantän, jag jobbade hemifrån och fick mat transporterad till dörren. Jag borde ha passat på att städa kökslådorna men det får bli till framtiden. Istället har jag försökt vara ute alla dagar att jag inte skulle damma igen och helt styvna bort på grund av all stickning.

En dag körde jag till Vedagrundets strand för att ta lite bilder till ett par stickmönster (som kommer senare).

Där och då märkte jag att nu är det höst; vinden var isande och det kändes som snö i luften (det kom nog bara lite regn). Ett par tappra segelbåtar hade god fart i yttre farleden. Några fågelskådare spanade in en flock sångsvanar som väntade på lämpliga vindar söderut.

Hösten är fin ändå.


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Kommentare


bottom of page