top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Kräkstädning

Jag har haft mott (små flygande kräk) i mitt kök och jag har skjutit upp att städa mitt skåp med mjöl och gryn. Idag tog jag äntligen tag i det och hittade det äckliga boet. Så gott som allt mjöl, pasta och gryn slängde jag bort, alla burkar ska i diskmaskin och skåpet är städat. Som förebyggande åtgärd lade jag in ett par träklossar med cederolja på och hoppas att mina gryn får vara i fred nu.


Svetten rann på mig för det blev varmt av allt fejande och jag körde min kvällsrutt till Grabbskog träsk och simmade. Det är min avkoppling och lisa för själen för tillfället. En trollslända blev kär i min handduk och ville inte flyga sin väg. Den lät sig villigt fotograferas.29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page