top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Närturism - Mathildedal

Vad gott det gör att komma bort hemifrån om så bara till grannkommunen, dvs Mathildedal i Salo. Varje gång jag kör till Kimito ser jag vägskylten men kommer mig ändå inte för att vika av.


Jag köpte inget garn i Ruukin kehräämö trots att de har det mest underbara alpackagarn som finns. (Jag har stickat en sjal av det och den är såååå mjuk)


Målet för trippen var egentligen en utställning med Maarit Lassilas konst och keramik men jag märkte att den den var i Teijo så det blev en liten avstickare. Mycket fin utställning. I den lilla butiken som fanns i samma utrymmen hittade jag en keramiktärna jag inte kunde låta bli att köpa. Tärnor är min absoluta favoritfågel (också farfars och pappas, det sitter väl i blodet). Fantastiska fiskare och de flyger på ett ekonomiskt och smäckert sätt.


Det var en trevlig utfärd, att se något nytt och annat, dricka kaffe med en god tårtbit och vackert väder gör vilken dag som helst lite bättre.34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page