top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Simma i Hangö

Jag simmar sällan i Hangö, totalt under mitt halvsekellånga liv kanske jag totalt simmat 10 gånger. Vattnet är alltid så ASkallt att det bränner i benen. I alla fall ser det ut att vara askallt. Men idag var det varmt, väldigt varmt. Jag simmade vid Bellevue stranden där jag gick ut i vattnet kanske 10 meter och vattnet kom upp till halva låret. Så gick jag 20 meter och hade vattnet till fotknölarna. Sedan först blev det så djupt att det gick att simma. Fast det inte var djupt kändes det lite hotfullt, och jag blev lite rädd. Kanske berodde det på att vattnet var så klart att jag såg bottnet, blev osäker hur djupt det var och jag vågade inte känna efter. Jag är van att simma i Grabbskog träsk (insjö) där vattnet är mörkt och jag ser inte vad som finns under mig. Egentligen borde det vara värre, vilket sjöodjur som helst kan gömma sig där. Trots alla verkliga eller overkliga sjöodjur var det skönt vattnet. Det var säkert en av de sista simturerna för i sommar, nästa vecka ska bli svalare och ostadigare.


32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page