top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Stickhål

Jag föll ner i ett stickhål där jag befunnit mig när jag inte varit på jobb. Jag har fått mycket stickat men ingenting annat gjort vilket fått mig på dåligt humör. Det verkar vara mångas problem att dagarna bara går till ingenting när man ska röra sig så lite bland med andra människor som möjligt. Allt står stilla.

Men jag fick en tröja färdig, en Lunenburg tröja i garner jag hade hemma. Den var rolig att sticka och en ny favorittröja. Garnet är Drops Alpacka som kanske inte är mitt favoritgarn (det är för billigt, hen som har alpackorna kan inte få just något betalt) men de har vackra färger. En nystan har jag växtfärgat (orange), de andra är Drops egna färger.

Det enda jag ändrat i mönstret är att jag inte gjorde det sista varvet av ökningar på oket, den blev bättre så för mig. Annars skulle den ha blivit för stor (och detta vet jag eftersom jag stickat en annan Lunenburg nästan färdig men jag hade inte tillräckligt garn av bottenfärgen...)

Jag kan tänka mig att sticka en likadan till, eventuellt ändra den till en kofta.


111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page