top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Värmekoma

Efter att ha lidit av något slags värmekoma är jag glad över att det är lite svalare ikväll. Å andra sidan har det varit väldigt skönt att simma i havet och sitta i skuggan på stranden (med en stickning förstås).

Jag har följt med båttrafiken i farleden utanför Källviken och för varje sommar blir jag mera rädd (beror det på åldern?) att det kommer att hända en eländig olycka. Folk kör hårt i farleden och bland simmare och båtar kör (oftast) unga män på sina vattenskotrar och tar ingen hänsyn. De är värre än mopopojkarna inne i stan. Men eftersom jag inte har varit en ung man och anser att båtar och bilar är transportordon och inga leksaker förstår jag inte tjusningen i att köra hårt och ta stora risker.

Det som däremot är roliga att titta på är barnen som njuter av att leka i vatten, hoppa från bryggan och bara vara barn. Det unnar jag dem:)


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comments


bottom of page