stickKnit

Fiskars

16.8.2017

Härom kvällen var det ett sådant vackert ljus ute att jag satte mig i bilen och körde till Fiskars för att fotografera. Det var väldigt få människor på gångs, alla butiker var stängda för kvällen. Några åt på restaurang. Jag var lite avundsjuk på dem, tänk att komma som turist till ett så vackert ställe som Fiskars. Å andra sidan bor jag ju i samma kommun att det inte borde gå någon nöd på mig. Men jag blir blind för min egen omgivning.

Därför tycker jag om att ta kameran och söka upp nya vyer via linsen. Det är svårt ibland. Igår var jag ändå nöjd med de gamla vyerna, jag tröttnar inte.

Om du inte varit till Fiskars, åk dit, det lönar sig.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon