stickKnit

Egna salvor

8.2.2018

Jag ska berätta för den lokala Martaföreningen om hengjord kosmetika, eller närmare sagt salvor. Jag har tidigare gjort till julklapp fotsalva med bivax och olika oljor. I och med föredraget har jag provat göra olja med ringblommor (torkade ringblomsblad får dra i olja ett par veckor) och lavendel (torkade lavendelblommor drog i olja i 50 graders ugn några timmar). Det är roligt att experimentera för inga ämnen är farliga och inte är de speciellt dyra heller. 

 

Bivax hittade jag på nätet, ryps- och andra oljor hittar man i mataffärer. Eterisk olja för doftens skull köpte jag i naturkostaffär. 

 

Jag ska göra ett inlägg om olika salvor inom kort men tills dess hittar du mera information ex här

Share on Facebook
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon