stickKnit

Älsklingsväder

23.9.2018

En rejäl storm tycker jag om, när havet kokar och regnet piskar i ansiktet. Sådant väder var det igår och jag satte mig i bilen och körde till Hangö. Där stod jag vid Fyra Vindarnas hus och lät vinden blåsa genom kroppen och jag kände energin återvända. Jag kunde ha varit där i timmar! Men jag saknade kitesurfarna, de var inte vid Tulluddens strand heller. Jag åkte vidare till Vedagrundet i Täktom och där var några. En av surfarna kom och pratade med mig när hon såg att jag fotograferade. Hon berättade att en surfare försökte göra finländskt rekord i höjd med kitesegel. Han hade kommit upp till 16 (sexton!!) meter. Helt otroligt. Jag kom mig inte för att fotografera när han flög, jag bara glodde och förundrades. 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon