stickKnit

Nya projektväskor

23.9.2019

Innehåller reklam för eget företag

 

Jag har njutit av att sitta i mitt arbetsrum och sy, fort går flera timmar. Det senaste jag arbetat på är projektväskor/-påsar för ex ett handarbete. Alla mina stickningar är i var sin påse, mycket snyggare (om jag får säga det själv) än att ha dem i plastpåsar.

Än så länge har jag inget lämpligt ställe hemma att ta produktfoton så jag brukar köra till Källviken. Där är fint ljust plus att det finns ett stadigt stenbord med en stenbänk jag kan arrangera grejerna på och vid behov klättra på bordet för att få bättre vinkel. Igår var det dock upptaget så jag fick klättra upp på ett berg istället. Jag halkade på mossan och kameran slog mig i huvudet, så det höll på att sluta illa. Skam den som ger sig, jag fick det gjort. Jag har uppdaterat webshopen med två av projektväskorna, resten finns i Gulahuset i Ekenäs. Det kommer flera i webshopen småningom.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon