stickKnit

För mycket av det goda

18.11.2019

Det har varit lite för mycket av det goda med migrän som följd. Jag måste dela i handbromsenmlite och det är irriterande när det är så mycket har vill göra. I hantverksväg alltså. Dessutom fick jag massor av inspiration under hantverksmässa i Tammerfors. Där var jag bland 24 000 andra likasinnade. Man borde vara där i två dagar för att hinna med allt. Kanske nästa år.

Jag kom hem linnetyg (set blir en klänning i fredag) och garn, bl.a. ett med 72 % kid mohair och 28 % silke. Lika mjukt, antar jag, som det garnnystan Lilla My sov i (och klippte sönder). Om jag hade pengar skulle jag köpa så många nystan att jag skulle kunna sova bland dem:)

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon