stickKnit

30.4.2018

Imorgon är det redan maj! Det känns i luften, tärnorna har kommit, det är ljust om kvällarna och vitsipporna börjar blomma. Jag hörde två äldre herrar tala med varandra idag. De var rörande överens om att den bästa tiden på året är nu och att det är väldigt vackert i naturen. Jag är benägen att hålla med trots att jag kan tycka att våren och sommaren är fulla av saker man "borde" göra. Samtidigt tycker jag om att gå med bara ben och fladdrande sommarklänningar. Det blir nog bra!

23.4.2018

Ibland fattar jag inte var hjärnan gömmer sig. Kanske den slutar funktionera ibland. Som i fredags när jag skruvade fast alla fyra ben på sidan av ett skåp och inte i botten av det. Hur korkad får man vara?? Jag tog ingen bild av det trots att det såg knäppt och (faktiskt) lite roligt ut. Jag skruvade hastigt bort benen och gjorde om men det rätt.

Konstigt nog hetsade jag inte upp mig alldeles för mycket, jag har väl blivit äldre och det händer värre saker. Och skruvhålen syns inte alldeles för m...

16.4.2018

Idag var det ett sådant väder att jag bara måste till Hangö. Och tur att jag for i väg, det var världens dimma. Vitt överallt, jag hörde bara skriken av fåglar, nästan som i en skräckfilm men vackert samtidigt. 

När jag kom hem målade jag ett skåp och märkte att jag inte alls gillar att måla. Alltid lär jag mig något nytt om mig själv.

8.4.2018

Ekenäs Zontaklubbs modevisning med vår- och sommarkläder börjar höra till traditionerna och startskottet på våren. Inspirerande kläder visas och det goda är att alla är från Raseborg. 

Tyvärr blev så gott som alla foton suddiga, det enda som hade ens lite skärpa var detta, en brudklänning i linne från Hennas i Ekenäs. 

8.4.2018

Studierna till textilartesan håller går mot slutet, endast en period kvar och sedan är jag klar. Jag sörjer alldeles förskräckligt att det tar slut, allt har varit så roligt! Vad ska jag sedan göra? Jag får lite på att det löser sig.

En av kurserna heter kundinriktad tillverkning, ett invecklat namn för ett kundarbete. Jag vävde en pläd i gåsöga-mönster (korskypert) med grå ränning och naturvitt inslag. Jag blev ganska nöjd och kunden blev nöjd så vad kan vara bättre än det. Kanske jag väver...

Please reload

Arkiv
Please reload

Instagram