stickKnit

18.11.2018

Inlägget innehåller reklam för mitt företag

Trots att det har varit asmörkt de senaste veckorna har jag haft otroligt med energi detta veckoslut, kanske för att jag vaknat riktigt utvilad. Jag har bl.a. gjort bivaxdukar som är ett mycket bra alternativ för plastfilm. Jag har gjort en fyrkantig modell man kan paketera in en ost i och en rund som är lämplig att täcka över en skål med. På somrarna lagar jag egen fil och då täcker jag in filbunkarna med bivaxduk och det är perfekt.

På Facebo...

17.11.2018

Om du är på slattrigt humör någon kväll kolla "Stjärnorna på slottet". Jag fick mig många goda skratt. Mina moderskänslor väcktes samtidigt som jag blev generad på karaktärernas vägnar. Tydligen en bra kombination. Det tog slut lite för snabbt bara.

 Bild lånad från Hufvudstadsblandet

16.11.2018

Vilken bra fredag kväll det blev. Först på bio och för att se "Nothing Like a Dame" som var alldeles underbar. Jag fick vara tillsammans med Dame Judi Dench, Dame Joan Plowright, Dame Maggie Smith, Dame Eileen Atkins och höra skvaller, livsvisdom, historia och en massa fnitter. Jag hoppas jag är lika bitsk, finurlig, rolig, allvarsam som de när jag är kring 90 år. Och jag hoppas jag har väninnor jag kan låna en hörapparat av om jag tappar min och att vi alla tillsammans har åtminstone tre friska...

8.11.2018

Vad är det som gör att hotellrum ska ha speglar i alla vrår och speciellt i badrummet. Jag är glad att vara närsynt så jag inte behöver se alla skavanker på min kropp så noga men jag skulle vara ännu gladare om glödlampan inte skulle lysa så väldigt skarpt och spegeln sulle vara ett par kvadratmeter mindre. 

Och vad är det som gör att endel strumpbyxor inte hålls uppe utan de hasar ner till fotknölarna när man promenerar in på järnvägsstationen? 

Sådant har jag funderat på idag. Liv...

7.11.2018

Jag är på jobbkurs två dagar och har lyxen att sova på hotell. Det är så skönt att inte behöva stiga upp i ottan imorgon. Innan vi hade en mingeltillställning hann jag till Snurre garnaffär och slösade pengar! Men det gjorde gott med lite luft (frisk luft var det inte, mitt i Helsingfors som jag är). 

Nu är jag så trött och väntar bara på att lägga mig men det är lite tidigt ännu. Tur har jag stickningen med mig så jag hålls vaken en stund till.

Please reload

Arkiv
Please reload

Instagram