stickKnit

21.1.2019

Över halva januari har gått och det märks de dagar det är molnfritt, det blir riktigt mörkt först efter klockan fem. Det tar sig och det finns hopp om vår detta år också:)

Jag tog en tur till Fiskars härom veckan, jag behövde ut och luftas. Där var tyst och stilla, knappt någon annan än jag var ute. Det var en dag med frost på träden och det var mycket vackert. Vintern har sina ljuspunkter, den också.

6.1.2019

Nu börjar vardagen, på gott och på ont. Det har varit skönt ett par veckor med färre arbetsdagar. Det är en jobbig tid att vara på arbete för det är mörkt när jag går på jobb och nästan mörk när jag kommer hem. Jag skulle ta några produktfoton idag och märkte att de blivit oskarpa. Nu får jag får vänta en vecka tills jag ser dagsljus hemma nästa gång, lagom muntert! Det är bara att stå ut en månad till så har det blivit mycket ljusare.

Det är få saker som är så öde som en vinterkall strand. Vi va...

4.1.2019

Den här julen var en mycket långsam en men i positiv mening. Jag har knarkat Netflix-serier och stickat tills det knarsade i handlederna men det gjorde mig gott. Projektet var en schal designad av Stephen West som har många spännande mönster. Flera på stickcafét jag går på stickade den i höstas och som vanligt är det alltid lika roligt att se hur ett och samma mönster kan bli så olika beroende på personen som stickar. 

Min blev i det mjukaste och tunnaste kidmohairgarnet jag har sparat i en...

Please reload

Arkiv
Please reload

Instagram