stickKnit

16.5.2019

När det blir vår och försommar blir jag väldigt stressad för man ska NJUTA och vara UTE och allt är VACKERT och SOLIGT och jag blir bara trött och längtar efter hösten då jag får krypa upp i soffan och vara i fred och det är mörkt och regnigt. Men ibland, då jag ger mig tid att se de små detaljerna, blommorna av harsyran och blåbär, granarnas små skott, då njuter också jag och kan älska det fina i naturen. 

9.5.2019

Då vill jag komma bort hemifrån en stund, kör jag till Fiskars. Då känns det som om jag är lite på semester trots att jag är i hemkommunen. Det är ganska lyx. Ibland frossar jag på en kanelbulle men för det mesta går jag lite omkring och fotograferar lite som turister gör.

Jag drömmer om att bo där bland andra hantverkare. Gamla tvätteriet hyrdes ut i vintras och det skulle vara perfekt med bostad på övre våningen och butik och ateljé/verkstad i nedre. En helt orealistisk handling i verkliga live...

7.5.2019

Våren har rusat på och jag har inte hunnit med, igen känns det som. Går tiden snabbare ju äldre man blir? Nu skulle det i alla fall få bli lite långsammare takt. Samtidigt väntar jag som på solens uppgång på semestern som är sex veckor lång i år. S å  h i m l a  s k ö n t! 

Jag försökte njuta av en stund idag och promenerade på Ramsholmen med kameran. Det är spännande att betrakta naturen via ett fotoobjektiv. Att försöka fånga stämningen i naturen så jag minns den när det blir vin...

Please reload

Arkiv
Please reload

Instagram